2.9. Kestikievarin taikaa, Imatra, Hiljan piha

Kestikievarin taikaa.

Tervetuloa taianomaiselle matkalle Imatralle ruokamaakunnan sydämeen. Kutsumme sinut Linnankosken kestikievariin, joka herää henkiin vain yhden illan ja yön ajaksi. Ajankohta on 2.9.2023 klo 18-02 ja osoite on Kotipolku 1, 55120 Imatra.

Mitä tarjoamme?

“Elämys on paikan hengessä, rakennusten hirsisissä seinissä, iloisissa ihmisissä, musiikin railakkaassa poljennossa, tarinankertojan suurissa sanoissa, herkullisen ruuan tuoksuissa, oluen maltaisessa maussa, iloisena räiskyvän tulen lämmössä, iltahämärän mystiikassa, kunnioituksessa luontoa ja sen henkiä kohtaan sekä taianomaisessa yössä, yhdessä ystävien kanssa.”

Tapahtumassa voit nauttia ainutlaatuisesta 1800-luvun alun kestikievaritunnelmasta samalla sukeltaen tarinoiden ja uskomusten maailmaan. Pääosassa ovat herkullinen ruoka ja juoma sekä kokemuksen kruunaava ohjelma. Paikalla nähdään muun muassa tunnettu muusikko, shamaani ja tarinankertoja Tuomas Rounakari sekä monia muita kiinnostavia hahmoja.

Tapahtuma on ilmainen osallistua ja maksat ainoastaan ruuasta ja juomasta. Tule yksi tai yhdessä. Takaamme että Linnankosken kievariin ovat kaikki matkalaiset tervetulleita.

Tilaisuudessa voit nautti keittömestari Jukka Moilasen suunnittelemasta ja Vuoksen kalastuspuiston valmistamasta kievarimenusta. Menun voi tilata ennakkoon alennettuun hintaan 20.8.2023 mennessä, 39,90 euroa/henkilö (ovelta 45 euroa/henkilö).

Tilaukset ja tiedustelut: info@vuoksenkalastuspuisto.fi, puh. +358 400 612 100

Kievarimenu

Paahdettuja marinoituja juureksia 

Marinoituja sieniä (sesongin sieniä)

Kirkasta perunakukkakaalisalaattia

Punasipuli-kuusenkerkkä hilloketta

Graavattua kirjolohta

Kylmäsavukirjolohta 

Jogurttista yrttikurkkumosaiikkia

Puolukkakastiketta

Yrtistä kastiketta

Kauraleipää, yrttihamppuöljyä, paahdettua nokkosvoita ja valkosipulilevitettä

Lämminsavulohta smetanalisäkkeellä

BBQ porsasta

Ylämaan häränniskaa

Krouvia juuressosetta

Kuumaa villiyrttikaalilisäkettä

Marinoituja tuoreita marjoja

Tuorejuustovaahtoa

Raparperisiirappia

Lisätietoa: Juha-Pekka Natunen, Vastaava tuottaja, Kulttuuritila Nuijamies ry, +35840 762 4217

Last modified: 30.6.2023